Cases

Met meer dan 10 jaar werkervaring in 50+ (zorg)organisaties over de hele wereld, heb ik de kennis in huis om snel verbeterpunten in kaart te brengen én samen met het team toe te passen. Zodoende heb ik de rol gehad van consultant, data scientist, coach en project manager. Onderstaande cases geven een drietal voorbeelden van de projecten die ik zoal doe. 

Wat anderen vonden

“Maartje kent de zorg: ze heeft ervaring met de financiering van zorg en weet hoe de zorg geregistreerd wordt. Ze is goed in het analyseren van data en weet hoe je hier informatie van maakt. Ze kent verschillende visualisatie-methodieken en weet de informatie in hapklare brokken te serveren. Daardoor kan ze ook mensen meenemen met minder ervaring in deze complexe vraagstukken. Maar het is boven alles fijn om met Maartje samen te werken. Ze is betrouwbaar, straalt rust uit en kan haar standpunten goed naar voren brengen.”

Anne-Christien de Zwart, Beleidsadviseur Revalidatie Nederland

“Maartje heeft een aantal opdrachten gedaan voor ZGT en ons ook geholpen bij de quick scan analyse gericht op knelpunten in de doorstroming naar vervolgzorg. In een hele korte periode is Maartje in staat geweest om een scherpe diagnose te maken en een terugkoppeling te doen aan bestuurders waarin de kern van het probleem duidelijk naar voren kwam. Maartje heeft zowel interesse in de details als een sterk conceptueel vermogen. Dit maakt haar voor mij een waardevolle partner.”

Wolter Odding, Raad van Bestuur ZGT

Quickscan ZGT

Quickscan ZGT

ZGT, een algemeen opleidingsziekenhuis met locaties in Almelo en Hengelo, heeft steeds meer te maken met ouderen die langer in het ziekenhuis liggen omdat er geen plaats beschikbaar is in de vervolgzorg.

Lees meer
Hartcentrum in de Randstad

Hartcentrum in de Randstad

Dit hartcentrum in de Randstad heeft in de omgeving te maken met veel concurrentie. In een straal van 80 km zijn er zeven andere hartcentra. Daarnaast heeft het hoge interne prestatiedruk.

Lees meer
Revalidatie NL

Revalidatie NL

Revalidatie NL is de branchevereniging van revalidatie-instellingen. De aangesloten instellingen hebben de afgelopen jaren in een tijdregistratieproject veel data verzameld over het behandeltraject van patiënten.

Lees meer

Meer inzicht in capaciteitsmanagement? Boek nu de management game